Forfood’s Philip McMichael presenterte paperet “Historicizing Food Sovereignty: A Food Regime Perspective” på en stor amerikansk konferanse om matsuverenitet og matpolitikk i midten av september. Konferansen “Food Sovereignty: A Critical Dialogue” ble arrangert ved prestisjeuniversitetet Yale den 14. og 15. september 2013.

Konferansen var sponset av “Program in Agrarian Studies” ved Yale University og tidsskriftet Journal of Peasant Studies, og hadde som mål å skape en kritisk dialog om matsuverenitet og dets implikasjoner.

Hovedtalere på konferansen var  blant annet FNs spesialrapportør for retten til mat Olivier de Schutter og Paul Nicholson fra småbrukerorganisasjonen La Via Campesina.

McMichael sitt paper kan lastes ned i sin helhet her. Du kan også lese mer om arrangementet på denne siden.